Over ons

De oorsprong van ESHA ligt bij drukwerkbegeleiding. In de ruim 10 jaar dat ESHA bestaat is dit uitgegroeid tot het meedenken in en ondersteunen van complete marketinguitingen. Daarnaast denkt ESHA mee bij het maken van bedrijfsplannen en managementtactieken.

Stefan en Jolanda Heinen zijn samen het gezicht van ESHA.

Begeleiding bij drukwerkpromotie

Het realiseren van alle producten gaat volgens het advies-inkoop-productiebegeleiding protocol.

Na een helder gesprek brengt Esha advies uit over de mogelijkheden die voor uw bedrijf geschikt zijn. Voor de inkoop van het product worden zorgvuldig gekeken naar uw wensen, maar altijd wordt een betrouwbare partner gekozen.  Hierdoor is het voor Esha makkelijker een vinger aan de pols houden bij het productieproces en kan worden bijgestuurd indien nodig.

 

Media

Het realiseren van bekendheid via radio, televisie, internet, huis-aan-huis en out of home.

 

Grafimedia

Tastbare reclame middels drukwerk.

 

Communicatie

Een frisse blik op de inhoud, organisatie en productie van campagnematerialen.

Partnership

Een langdurige en open relatie wordt altijd zeer gewaardeerd. Esha kan daardoor steeds beter inspelen op de visie van de klant en deze kan goed meten hoe campagnes zijn ontvangen door het publiek. Wanneer helder is of een campagne succesvol was, wordt gekeken of bij een volgende ronde nogmaals deze weg ingeslagen gaat worden, of dat een andere aanpak wellicht beter zal werken.

Om een goede samenwerking te waarborgen zal Esha openheid geven in de werkwijze en de kosten. Over de  tarieven voor de werkzaamheden, maar ook de bedragen die onze leveranciers rekenen wordt niet geheimzinnig gedaan. Openheid en integriteit zijn een belangrijk deel van de partnership.

 

 

CONTACT

 

Burgemeester van Nispenstraat 10

7103 WJ Winterswijk

 

T 0543 - 52 30 79

M 06 50 62 62 42

info@esha-drukwerk.nl

 

Kvk 09143326

Copyright © 2016, Esha drukwerk,  All Rights Reserved. Ontwerp website Reclamemakers www.reclamemakers-holten.nl